Maskerad premiär

Ikväll ska jag för första gången på maskerad, ska bli fett kul! Det krångliga är ju att komma på vad man ska vara utklädd men nu tror jag att jag har kommit på det så idag ska jag inhandla djävulhorn, någon som vet vart de finns?
Förövrigt så har jag insett att jag måste köpa de där allergitabletterna mor pälsdjur inom en snar framtid för jag kan ju inte vara hemma hos e.h utan att få en allergichock och dagen efter är inte heller så kul, och frågan är ju då också, varför ska alltid djuren komma fram till mig och jag de är ju så söta så då kan jag ju inte låta bli dem, suck. Idag ska jag också hämta e.h på stallet men denna gång ska jag inte gå in utan vänta på parkeringen för annars kommer jag inte må bra ikväll + att vi ska såklart vara hemma hos henne så en till allergichock då!

Så dagens planering

  • Se nytt oth avsnitt
  • Se nytt Gossip girl avsnitt
  • Hämta e.h på stallet
  • Gå på jakt efter djävulshorn
  • Ev. se ännu ett avsnitt av sex and the city
  • MASKERAD

  • En oförglömlig kväll

    Början av denna vecka har varit bra, förutom min fotskada men.
    I tisdags jobbade jag, tiden stod verkligen stilla! Fast det är väl inte så konstigt om man gör samma sak hela dagen?
    Sen blev det träning.

    Igår var det dags, dagen vi alla har väntat på. Först blev det stan med e.h och jag inhandlade en ny klänning och jonsson present. Sedan bar det av hem till e.h och städning och ett besök på konsum. Vid halv fem kom Sofia och lite senare Malin. Senare kom resten, sen kom det vi alla hade väntat på. Det var lite obekväm stämning eftersom det är som något privat och man känner som inte alla. Men det var trevligt. Jag hade förväntat mig att folk skulle stanna halva natten men tydligen inte. Men vi krigare stannade och pratade ett tag men sen for även vi hem. Lite oväntat men. Jag måste även säga att en del personer fick man veta saker om man absolut inte trodde, men man vet ju inte allt.

    Idag har jag varit en sväng på ersboda med min syster, sätt sex and the city och nyss skjutsade jag min kusin m.fl på magnus betnér, jag måste säga att jag är avundsjuk. Sen ska jag hämta det och fara på träning.

    Förövrigt hade jag verkligen sett fram emot helgen men allt kraschades så nu känns det inte alls kul.

    Nej, åter till sex and the city
    Pusshej


    Bajs dator

    Nu har jag inte skrivit på några dagar för att datorn inte ha velat fungera som den ska. Man kan gå in på ALLA sidor utom apberget och här. Jätte kul ! De är ju typ deä enda sidorna jag är inne på regelbundet.

    Helgen har det inte varit något fel på alls, eller ja.
    Fredagen började med att jag avslutade min praktik som jag är super nöjd med måste jag säga. Sen for jag hem och skrev rapporten för jag vill inte ha en massa skolarbete hängade över mig nu när det är lo. Städade lite också och sen hämtade jag pappa från flyget. Jag bestämde mig för att spendera kvällen med honom eftersom det var känge sen. Det blev först filmen Camp Rock, söt film förövrigt, och sedan idol. Vad hände egentligen? Loulou var ju knappast sämst, hon låg ju i mitten. Jag måste säga att jag fattar inte hur folk kan tycka att Johan är så jävla bra, han skrek ju bara? Nej, det var verkligen inte bra. Jag har ingen favorit eller så utan jag bedömer de gång för gång, som de ska vara.

    Lördagen började med hallvakt på sporthushallen, Jonsson kom dit så det gick ändå helt okej. Sedan gick vi över gatan hem till henne och pratade skit, bakade och såg på time out säsong 2. Jag måste säga att en del saker är så roliga att jag höll på att dö! Kunderna kommer och kunderna går.. HAHA! Emelie fyller för övrigt år på lördag så då blir det fest, trevligt. Några förslag på present? Eftersom vi har kännt varandra hela livet känns det som att man har givit allt redan så det vore kul med något nytt eller speciellt. Undra hur många gånger hon har fått musikböcker eller målarsaker? För många kanske, men jag vet att det uppskattas och slits med hälsan men ändå. På kvällen for vi till John där det var förfest innan Corona, kul att man är 2 år yngre än alla och inte kan följa med ut? Inte precis. Men det var trevligt i alla fall, många historier som jag sent kommer att glömma och jag får väl ladda inför veckan och ta igen det jag missat. Som det ser ut blir det tjejfest på onsdag med hemlig aktivitet, haha. Jag kommer att dö av pinsamhet den kvällen. Sedan lördag hos emelie jonsson och födeledagsfirande.

    Idag så har jag varit med emelie och planerat lite smått inför onsdagen och sedan pratat strunt som vanligt, men ni ska bara veta hur bra man känner sig efter. Hon vet nog allt om mig, lite för mycket ibland tror jag. Haha, jag kommer aldrig glömma hennes reaktion över insidentet som jag berättade om på yran. Jag överraskade henne, och mig själv. Fast för mig själv var det väl ingenting jag är stolt över men. Hon dog, jag med. Det brukar komma upp lite då och då och alltid blir det samma slutsats. Anna, det var någonting jag inte trodde om dig. Nej, inte jag heller. Men men, jag kan inte förändra på det som är i historien.

    Nu ska jag i alla fall se Sex and the city innan jag somnar för jag har lånat alla säsonger av e.h eftersom hon har alla mina One tree hill, bästa serien jag vet förövrigt.

    God natt!

    Justja, BROLLE !

    Jag höll på att glömma. Som ni kanske vet såg jag morfar sjunga med Brolle. SJUKT BRA!!
    Jag måste säga att Elin ska vara väldigt lycklig att ha han som pojkvän. Någon skönare grabb lir nog omöjligt att hitta, snacka om att han jöd på sig själv (och andra med ;) ) Helt underbart var det. Sen rösten, ja tack! Helt klart 5 av 5 toasters ! Jag trodde verkligen inte han skulle vara så bra men jomenvisst, han var bäst. Sen hade han med sig sin kompis Markus som också hade en underbar röst och utstrålning. Klövervägen 6 eller hur var det ? Sen för alla som inte vet det så hade ni gått på hotell Winn igår så hade han bjudit in alla dit. Jag for inte dit för jag skulle sova för jag var helt slut. Tänk er 900 pensinärer stå och köa i timmar för att få bra platser men självklart satt jag längst fram och i mitten också. Så det var första parkett för min del :) Sen blev det backstage, haha, så min biljett är signerad tack vare min mormor som också tyckte det var jätte bra.

    Nej, nu måste jag verkligen ta tag i kragen min och packa ihop.
    Puss hej

    Första dagen

    Idag var min första dag som praktikant på Acanto / Ekonomigruppen. Jag säger bara oj vad olikt det är till skillnad mot vad vi har gjort innan men det är kul och jag lär mig ju ett och annat. Så idag har jag fått skriva på tystnadslöfte, fått en genomgång hur saker och ting funderar och gjort en massa bokföring. Det är kul faktikst, ven om jag är ganska ensam om att tyska det men jag tror att det beror på att de flesta inte har fattat riktigt hur det går till men när myntet faller ner går allting lätt som en plätt. I alla fall när det inte dyker upp någon konstighet. Hon som jag är hos heter Ingrid och är riktigt trevlig, det är hon som äger Acanto, hon och bara hon jobbar där = enskild firma och sen så tillgör hon då ekonomigruppen och de är egna företagare allihop, fast en del är två.

    Snart ringer emelie, det är pluggkväll som gäller. Det ska bli skönt att minska högen av arbeten. Vi ska göra det varje vecka så det är en super idé för då vet man när man ska göra allt och skjuter inte upp det till sista sekund som alltid annars.

    Sen är jag sjukt less på att inte ha någon telefon! Jag kan inte bli nådd eller nå någon förutom när jag är hemma. Det värsta av allt är ju när jag får tillbaka den så har ALLA nummer försvunnit för självklart har det inte gått att göra en säkerhetskopia på den heller, kanonkul! Så alla som vill nå mig i framtiden får skicka sitt nummer till mig för jag kan som inte nå er.

    Nej, åter till att leta plocka ihop vad jag ska ta med mig på vår pluggkväll.
    Pusshej

    Ursäkta väntan

    Jag har varit väldigt upptagen på slutet och helt enkelt inte hunnit blogga så här kommer en uppdatering

    I fredags hade jag och eh myskväll och såg tre tjejfilmer varav en var a cinderella story, det än så bra ! Sen i lördags så var jag på inflyttningsfest hos John med Emelie J, mycket trevligt även om vissa folk var i en annan värld.

    I söndags spelade jag match mot vännes, vi vann med 9-0 så nu har vi spelat 2 matcher och har målskillnad 20-0 så ni som kan räkna inser att vi vann förra matchen med 11-0. Det känns grymt bra. Nu kliver vi upp i tvåan tjejer!!

    Sen i veckan har jag jobbat eftersom jag inte har någon skola denna vecka heller, dock har jag inte tillverkat nästan något utan fått varit inne på kontoret som omväxling men oftast är det tråkigare, tro det eller ej. Det kan ju bero på att det inte finns lika mycket att göra och ja jag har somnat till mer än en gång. Men det gör inget.

    Snart ska jag iväg med mamma och mormor och se morfar sjung med Brolle, sjukt kul! För er som vill kan ni få köpa morfars skiva också som han spelade in när han var ung, lite häftigt tycker jag. För er som inte vet så är min morfar sjukt bra på att sjunga och spela en massa intrument och han har till och med byggt några som tex en nyckelharpa. Haha, nu kom jag och tänka på en sak, undra hur många som har haft mina närmaste släktingar som lärare/rektor. Min morfar var rektor/lärare på högstadiet på skolan i Dorotea så hela den befolkningen. Sen så jobbade farfar på Tannbergsskolan i Lycksele i några år som bygglärare, så där är det ju yttligare några (och en del vet jag redan) sedan så jobbar ju min moster som lärare/spec lärare i ö-vik. Helt enkelt väldigt många. Jag tycker lite synd om min mamma som hade morfar i skolan, tänk att ha sin egen förälder, kanske inte det roligate. Kanske därför hon inte har läst vidare ;) Nämen. Jag gjorde ju också föresten ett test om vad man kunde passa i för yrke. Såklart lärare på mig med. Men nu till det komiska i det hela, vad skulle ni säga om mig som hemmafru?! (jag är ju såååå bra på att städa, typ det värsta jag vet), sen så psykolog, kanske inte heller riktigt min grej, snarare att man skulle behöva hjälp av en ;)

    Nej, nu måste jag byta om innan jag ska fara för jag tror inte de uppskattar om jag kommer i nersmutsade kläder och skita händer, om nu allt går bort.

    Hare bra,
    pusshej

    En regning dag

    Idag är jag som sagt ledig, grymt skönt. Jag klev upp halv 11 för att säga hejdå åt mamma som for till min kusin Jens i Arjeplog där han går i gymnasiet. Sen så la jag mig i soffan och har kollat på mtv sen dess. Jag har också varit duktig och gjort 10 frågor på hemprovet i rättkunskap men sen tog det stopp.

    Snart ska jag skjutsa min lillasyster och sen hämta upp emelie.h för att dra en sväng på stan och hyra film och sedan ska vi göra middag och ha myskväll. Det ska bli grymt skönt att bara ta det lugnt en fredagskväll. Det kan också behövas för imorgon ska jag med andra emelie på inflyttningsfest hos john.

    Justja, jag lovade ju att städa idag så det måste jag ju göra nu.
    Pushej

    Meningslöst?

    Idag hade jag utvecklingssamtal, varför är ju en bra fråga som jag vill ha ett bra svar på. En del elever kanske jag kan förstå att lärarna vill prata med men det hon frågade var, har du ig i något ämne? Ligger nu på ig i någon kurs nu? Har du något ogjort prov eller inlämning? Nej, det har jag inte. - Okej dp vet jag inte vad jag ska säga mer. Sen var det över. Så sjukt ovärt!

    Resten av dagen var det tänkt att jag skulle göra lite nytta men nej. Jag var sjukt trött när jag vaknade och låg kvar till 12. Inte vanligt för att vara jag. Sen så ringde emelie och ville gå på stan och självklart hängde jag på. Trevligt var det och sen tog vi en sväng till ö&b. ibland blir man förvånad hur mycker saker och ting skiljer sig i pris.

    Dagen träning var helt okej men det kändes verkligen som om mina en var cementpolar. De ville inte samma som jag och reagerade inte. Kite psykiskt påfrestande eller vad! Nej, nya tag på matchen på söndag.

    Nu blir det lite läsning av August Strindberg innan jag somnar.
    Pusshej


    Freedom!

    Nu var sista skoldagen gjord till och med vecka 45. Nästa vecka är det praktik då jag ska jobba och vara på en redovisningbyrå någon dag. Känns så skönt att slippa skolan nog för att jag har skol som jag måste gör hemma ändå men jag har ändå lite mer frihet än nu.
    Provet var ju flummigaste någonsin och jag verkligen hatar folk som säger att de inte har pluggat någonting och ändå så vet man att de har pluggat MINST en vecka innan och spikar provet, varför inte bara säga sanningen?

    Igår skulle jag ju plugga men sen kom ju en liten bebis hit och då går det ju inte att hålla sig ifrån, så jag tillbringade kvällen med henne istället, så söt!

    Sen så har vi ju startat ett UF-företag som heter HotKopp. Ni lär ju få veta mer om den sen men det känns ändå rätt ra nu för nu har vi gjort allt grundläggande och kan dra igång på riktigt. Så varegod att köpa av oss, en kanonbra julklapp :)

    Snart ska jag iväg på lub och lära mig lite nya saker och prata av mig lite. Jag kan inte fatta att det var 4 år sen vi började med detta. Jag minns första gången vi for dit, jag och emelie h tilllsammans. Fatta vad vi tyckte alla var gammla och vuxna och nu är vi som äldst, nästan. Först var vi ganska många men nu är vi bara tre, förra året 4 men nu har malin flyttat till Skottland. Men vi är en tapper skala :)

    Pusshej

    Inställdträning och brist på pluggork

    Kvällens träning blev inställd för att det var för få som kunde, ska det någonsin bli bättre? Jag är less på att folk inte kan komma och träningarna blir flyttade för man kan aldrig planera någonting.

    Sedan så har jag prov imorgon i Internationell ekonomi vilket jag tycker är roligt men jag har insett att det som vi har gått igenom på lektionerna bara är en 1000del av de vi ska kunna så det kommer verkligen gå åt helvete. Jag har snart läst igenom alla kapitel en gång men ingenting verkar ju vilja fastna. Jag skulle behöva en stor dos av ork/intresse just nu för att ta mig ingenom de sista 42 sidorna, oj det var mer än vad jag trodde som var kvar att läsa. Sen blir det att sova efter det för att kunna ta sig upp imorgon och ha tid att läsa lite till frukosten. Jag fattar inte var all min inspiration har tagit vägen. Förr hade jag inga problem med att plugga en kväll men nu är det verkligen en pest att plugga i 10 minuter. Det syns också på mina dalande betyg men jag har ingen inspisation länge och vet inte hur jag ska få det heller.

    Sedan börjar ju alla fråga vad jag ska göra av min framtid. Det enda jag egentligen vill är att bli lycklig. Sen vore det ju inte helt fel att ha pengar och en familj och så heller men huvudsaken är ju att man är lycklig. Frågan är bara då: vad ska jag göra till hösten? ska jag plugga vidare och isåfall vad ska jag plugga och vad vill jag bli? Eller ska jag ut och resa och upptäcka världen och kanske jobba utomlands? eller ska jag jobba och i såfall hur hittar jag ett jobb? eller ska jag bara försöka få jobba på Haga Plåt ett tag innan jag bestämmer mig? Alla dessa frågor och inga svar. Jag längtar till den dagen då alla svar finns och jag inte har en massa krav på mig att göra dittan och dattan när jag kommer hem utan bara kan få ängna min fritid till det jag själv vill.

    Dagen har i alla fall varit bra tills klockan var där kring halv 5. Då kommer beskedet om att träningen är iställd och sedan inser jag allt plugg och då smart som jag är sätter mig och ser på OTH och gossipgirl och försöker bara glömma bort allt för jag har verkligen inget intresse och är så less man kan bli. Annars så gick jobbet bra, man märker att man har lärt sig en hel del och får större egetansvar. Nu får man en ritning och tänker själv hur man ska göra och behöver inte alls lika mucket hjälp. Det enda man egentligen saknar är att någon av ens kompisar jobbade på samma ställe som man hade någon att fördriva tiden med för ibland går verkligen tiden långsamt, nästan bakåt. Men men, jag ska inte klaga. Jag får ju i alla fall jobba några timmar i månaden så jag ska spara lite till framtiden som jag inte vet vad jag ska göra av.

    Nej nu måste jag läsa igenom resten innan jag somnar. Pusshej

    Tisdagen den 14/10

    Idag har jag en väldigt jobbig skoldag.. INTE ! Jag börjar om en halv timme och slutar en halvtimme senare. Så 30 minuters skola idag. Det låter ju rätt ovärt att fara dit men jag ska ändå jobba sen och skolan ligger ju som påvägen till jobbet. För er som inte vet så jobbar jag extra som plåtslagare på Haga Plåt i Umeå. Det är kanske inte alltid det roligaste men bra nog mycket roligare än typ städa ? eller varför inte ta som exempel mitt åriga sommarjobb, surströmingsinläggare, ine kul någonstans men bra betalt och jag får tillbringa tiden i min stuga på en ö i havet på högakusten så det är inte helt fel på så sätt. Många tror säkert att lukten är den värsta och tror att det stinker surstöming men det stinker inte det utan rutten aphjärna så det är värre, tro det eller ej. Men nu är det ju itne det som är det jobbiga utan det är arbetsställningen och arbetet som är det jobbiga. Göra samma sak varje dag i 5 veckor är inte helt roligt, och då blir man ju klar med en burk på några sekunder så det blir ju ett antal burkar per dag om man säger så.

    Sen idag blir det innebandy träning som vanligt. Frågan är ju hur många det är som har släppt sm? 1 jävla mål från att gå vidare, jippie. Men då ska man ju tänka på att vi var det enda laget i div3 och vi mötte lag från div1 och div2 så vi var ju inte precis dåliga utan ska nog vara nörjda, men ett mål känns så surt!

    Nej nu måste jag fara till skolan och sedan jobbet.
    Ha en bra dag, pusshej


    Föll för grupptrycket..

    Ja, nu har även jag hamnat i detta bloggträsk. Efter alla tjat tyckte jag att det var lika bra. Inte lika kul var det att komma på namn när man har typ Sveriges vanligaste namn! Sen fattar jag 0,0 av hur allt fungerar så det får jag klura ur de närmasta minuterna.

    Sedan ikväll tänkte jag göra mamma glad och faktiskt packa upp mina väskor för en gång skull så det ser snyggt ut på mitt rum denna vecka (i alla fall idag). Sedan hade hon hyrt en film som jag ska se ikväll för ikväll är en pluggfri och träningsfri dag vilket inte har hänt på evigheter. Hela tiden har jag haft något inplanerat så ikväll har jag sagt nej till allt och ska bara vara hemma och ta det lugnt vilket ska bli grymt skön !

    Nej, åter till att försöka förstå. Pusshej

    RSS 2.0