Sickness

Kände som jag skrev igår mig lite krasslig, idag/inatt kom bomben. Mitt huvud känns som om det har blivit överkörd av en lastbil, min nästa känns som om jag har blivit slagen av en big bertha, min halv som om någon har gått vild med en rasp, mina öron som om jag varit på rock konsert och stått vid högtalarna och jag kallsvettas sjukt mycket. Låter det kul? Jag byter gärna med frivilig med tanke på att jag har np i morgon i 5 timmar och ska skriva en labrapport tills imorgon också. Sen så kan jag inte jobba heller så jag förlorar pengar på det också. Life sucks!

Nu måste jag lägga mig ner för detta tog slut på alla mina krafter.

Back on track

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll. Det fanns helt enkelt inte tid och energi till detta men nu ska jag försöka bättra mig.

Idag och imorgon är det utveckligssamtalsdagar, vilket betyder ledig från skolan vilket är riktigt skönt.
Kännt mig lite små hängig så jag for till emelie h för en filmdag. Varför ska jag vara allergisk mot katter? Man vill ju bara gosa med de men nej det går inte, det räcker hur jag reagerar utan att röra de. Sen blev det hem och sen delade jag, Amanda och Frida ut inbjudningarna. Haha, jag längtar tills de alla märkt att de fått de. Det är ju som inte vanliga, de är.. väldigt speciella, hihi.

Nej, nu ska jag återgå till film och tycka synd om mig eftersom jag har ont i halsen och är sjuk.

RSS 2.0