Min älskling!




What to do?

Åh, jag blir tokig. Jag bor i en liten skrubb och har nu blivit erbjuden en 2:a (eller 3:a om jag hittar någon att bo med), den kostar dock 1000 kr med i månaden och det är det som är det jobbiga. Den är jättefin och stor, skulle vara som ett riktigt hem. Den skulle också vara helt perfekt när folk kommer och hälsar på. Ett annat problem är ju alla möbler och kökssaker som jag måste först frakta hit sen hem igen i maj. JAG BLIR TOKIG!!

Igår så var jag hos Sofia och Sandra som bor i lägenheten nu, var rätt skönt att bara umgås och inte göra mycket men ändå ha sällskap. Imorgon blir det lite fest om allt går som planerat vill säga. Idag har jag bakat massa gobullar på jobbet och imorgon blir det att baka fler.

Inlåst, den bästa serien från Sverige är nu slut och jag hade velat se mer!

Nu ska jag ladda in bilder i datorn, jag har bara ett USB-uttag på denna dator så jag kan inte ha internet och kamerasladden í samtidigt. Så, en bild som jag lovade att lägga in igår kommer snart om internet bara vill fungera som det ska, har inte fungerat på hela dagen.

Smell you later!

Dagens bilder



Ska man ha kallt kaffe och det är nykokat får man ta det man har och
denna gången gick jag ut i struplesten och tog lite snö, tur att man har
resurser ;)



Hehe, tvätt är ÖVERALLT. I fönster, i hallen, på duschdrapperi-stången,
över allt som går helt enkelt!

Kommit över första tröskeln

Så nu var det dags för en liten uppdatering.

Hade mitt Breakdown no.1 i lördags så nu har jag kommit över första tröskeln.

Jag jobbade i söndags istället för att vara ledig, tur var väl det när det var många matgäster. Lite roligare än när det som idag bara var 4 stycken på hela dagen. Men då får vi ju tid att göra det vi annars inte hinner och förbereda för det som komma skall.

Igår kom min älskling hit till Borga, äntligen säger jag bara! Ni får se bild imorgon =)

Idag har jag som sagt jobbat, rätt soft dag. Eftersom Carina fyller år imorgon (kocken) och varken jag eller Sara jobbar då så firade vi henne idag istället. Så vi hade gofika och godis och George spelade gitarr och sjöng, man blir avundsjuk vilken talang! Nog för att man inte förstod många ord alls eftersom de var på spanska så var det väldigt bra. Nu vill jag lära mig spanska också!

Sara har farit till Umeå och sen ska hon till Stockholm och Lycksele så nu blir det väldigt ensamt här uppe men jag ska försöka knyta lite nya band och jobba så mycket som möjligt så att tiden går fort. Sen så när väl säsongen är igång behöver jag då inte oroa mig för att vara ensam, snarare tvärtom.

Jag har också tvättat och bakat idag. Jag lägger snart upp lite bilder, ibland får man snilleblixtar! Sen så bor man litet så får man hitta lösningar.

Nu ska jag fortsätta se Scrubs!

Seeya

RSS 2.0