Galenskap

Gårdagen var helt galen, det var tänkt att det skulle bli sent på jobbet men eftersom inte en käft dök upp vid 6 tiden så stängde vi igen och skulle sparar oss till idag. Det gick ju inte så bra med det om man säger så :P Jag kom hem halv 7 imorse och ja, ni ser ju att jag är vaken nu och ska och jobba.

Allt började med att vi står i disken och Sara säger, men ska vi fara till Dorotea? Jag tror att hon driver för det är ju 10 mil dit och vägen är ju under all kritik. Vi blir sedan bjudna på middag hos Ulla dä Sara fick massage också. Sedan när vi ringer till Sofia så säger de att skulle fara till Vilhelmina, vilket betyder 6 mil till. Men tokiga som vi var bestämde vi oss för att ändå fara. Vid kvart över 9 så lämnar vi Borgafjäll för att starta våran "lilla" tripp. Vi kommer på att vi ska gena över fjället för den vägen är kortare. Jag kanske ska säga att jag aldrig varit i Vilhelmina och absolut inte kört över fjället. Men vägen var faktiskt bätte än vad jag kunnat trott för uppe på fjället så var det inte alls is på vägen. Så vid 11 så är vi framme i Vilhelmina och hotellet där.

Vi mötte många utklädda personer som såklart alla kände Sara :P Det visade sig ju att den med bäst utklädnad vann en allinclusiv till London, inte helt fel om man säger så. Där var det verkligen ös, fast inte ett dugg likt hemma. Allt var störtsköna och jag har nu lite fler ansikten på de jag får höra om. Träffade bland annat iprem-mannen, helt klockrent men tabletter, gitarr och hela utstyrseln! Tyvärr och skamligt nog vann han inte. Vi dansade och hade det gött sedan stängde de klockan 2 och vi börjar vår resa till Dorotea där vi skulle lämna av några och där vi hade tänkte sova.

Efter vi kommit kanske 1-2 mil så får vi lov att vända och hämta upp en till. Sofia och Sandra somnar som stockar (läs: däckade), och vi kommer tillslut till Dorro. Sedan far vi på efterfest och vid fem skjutsar vi hem Jens och börjar köra tillbaka till Borgafjäll eftersom jag ändå var så pigg. Kan säga att man var nalta trött när vi började närma oss Risbäck, 33 km från Borga. Men färden gick braoch jag skjutsar hem Sara till dig, kommer hem och duschar för att jag skulle slippa det idag.

Nu sitter jag här, trött som fan och ska snart bege min ut i vinterlandet och börja jobba. Härliga tider! Sedan jobbar jag till 2 inatt också så det blir ju trevligt :P

Nu ska jag göra mig klar, ha det NICE!

yesterday

Från gårdags gång till jobbet =)



Bakom min stuga, min är den lilla längst fram =)



Borgahällan och min fina upptrampade stig


Solsken

Solsken i två dagar nu så nu väntas bara att det ska snö så att backarna kan öppna och så att man kan köra skoter (läs: åka skoter) för att allt ska bli perfekt. Då kommer också fler upp så att det blir lite mer fast på jobbet och så att det ginns mer att göra på sin lediga tid, dock minskar den då men.

Idag har jag varit ledig och bara tagit det lugnt. Ikväll står städning på schemat, superduper kul, eller? Tur att jag bor litet och inte har skräpat ner så mycket. Om ett tag så ska jag kila till Ica också. Kanske blir att lyxa till det från fil/gröt till varje middag till att äta ute. Det återstår att se.

Jag trivs i alla fall väldigt bra på jobbet. Trevliga arbetskamrater och jag har lärt mig några rutiner redan. Ikväll blir det också att tragla lite drinkar inför helgen. Lär bli intressant. Tur att jag har Sara som kan lära mig, stackaren kommer att få ett psykbryt på mig innan jag far hem.

Dags att göra lite nytta!

Ha en trevlig kväll =)

Från mitt fönster igår

Från mitt fönster =)

Första dagarna i fjällivet

Nu har jag försökt att uppdatera här men internet är inte det bästa så det hakar upp sig är jag försöker lägga upp något.

Jag har i alla fall jobbat två dagar och trivs väldigt bra så jag hoppas att det fortsätter så, vilket jag också tror. Har redan lärt mig mycket så man kan ju undra vart detta ska sluta :P Nämen seriöst är jag väldigt nöjd så här långt. Idag bakade jag chokladdrömmar och började bakada snoddas som jag ska göra klart imorgon.

Väl hemma så somnade jag som vanligt till en liten stund men det gör som inget när man inte börjar innan 11 och imorgon börjar jag 13 så då har jag ännu mer tid. Jag älskar verkligen att man hinner vakna av sig själv på morgonen och bebehöver inte stressa heller. Jag hinner till och med gå ut och gå på morgonen utan att ens behöva stressa sen för att hinna i tid till jobbet, helt underbart!
Jag bakade även en kladdkaka här hemma men har inte provsmakat den än, det får bli imorgon för jag är inge sugen på det.

Stugan jag bor i är jätte fin och mysig. Kanske inte så stor men jag behöver som inte så mycket med. Jag trivs som fisken i vattnet :)

Sen så märker man hur ens krav sjunker drastiskt när man är här. Det finns ju inte så mycket att göra så man blir typ glad när det är postkodmiljonären på tv, hehe. Sen har jag bara 1, 2, 4 och 6an på tv och ingen tvdosa så jag kan inte koppla in playstationet och se på film heller. Men det löser jag någon annan dag.

Nu ska jag se om jag kan hitta några goda recept som jag kanske kan baka på jobbet så att vi har något fikabrö att bju på.

Ha de!

Imorgon är dagen med stort D

Imorgon är det som det verkligen händer, jag flyttar från Umeå till Borgafjäll. Jag kan väl säga att jag inte riktigt har insett detta själv men det börjar komma krypandes så det lär väl brista imorgon på självaste högskoleprovet, great! Nämen helt ärligt känns det väl lite jobbigt samtidigt som det känns jävligt kul. Kommer som vara svårt att bara lämna allt och alla, speciellt nu men jag kommer ju på en liten visit vid jul i alla fall. Jag hoppas och tror i alla fall att jag kommer att ha det superduper. Blir det i samma klass som febuari-maj 2008 så har jag då ingenting att vara orolig för!

Nej nu måste jag packa (jag vet jag har GRYM planering), sen så kan jag ju behöva sova med tanke på att jag har varit uppe sen 04,45 inatt och ska skriva ett låååångt högskoleprov imorgon och sedan blir det körning dirket upp till Borgafjäll efter det.
 
Sov gött!

Dags för nystart

Det var inte precis igår jag skrev men jag hade ju lovat att jag skulle börja igen innan jag far så att alla kan läsa här och hålla koll på vad som händer och sker när jag inte längre befinner mig på säker mark. Så, nu är denna igång igen, hoppas bara jag kommer ihåg att uppdatera, hehe.

Hur som helst är det fullt upp dygnet rutn just nu för jag har som skjutit upp allt till sista sekund eftersom det fortfarande känns som evigheter kvar tills jag lämnar Umeå. Nu inser jag att det bara är få dagar och jag har allt kvar.

Imorgon blir det nog att ta fram symaskinen och sedan en tripp till förrådet och leta fram de saker jag glömt ta ut innan jag ställt in alla lådor där. Sedan kanske det blir en lill-lördag också och hälsa på Sara.V på Pipes där hon gör sin praktik, om allt går enligt planerna vill säga.

Just nu känns det lite jobbigt att fara och hade nog velat ha någon vecka till kvar här i Umeå men som tur var så har jag ju sara som ska lära mig allt hon kan så hon kommer bli så spyless på mig så hon inte ens kan förslå det, hehe.

Nu får det vara nog för idag, tycker jag har varit nog duktig. Vill bara sova men ska ju hämta sara när hon slutar idag så det är ju bara att fetglömma för tillfället.

Good bye!

RSS 2.0