Söderhamn fram och tillbaka på en dag

Ja, imorgonbitti far jag till söderhamn för att hjälpa Rossa att köra hem sin bil. Det blir.. intressant. Tack och sov är jag rätt trött nu så jag kanske kan somna tidigt eftersom jag ska upp strax efter 4, taggat. Nu har jag i alla fall skrivit ut alla biljetter och gjort i ordning en sallad som jag ska ha med mig på resan.

Idag har jag också hunnit med att träffa Jonsson och planerat nyår så nu är menyn satt men eftersom jag försvinner imorgon så måste jag lämna över handligen till henne, stackaren. Men så blir det ibland och hon är min ängel (=
Sen har jag varit med min syster på stan, strömpilen och ersboda för att inhandla det sista och hitta mer saker på rean. Jag vill ha mer pengar för jag hittar så otroligt mycket jag vill ha. Jag hittade blandannat 2 superfina tröjor idag men jag fick inse att jag inte kunde köpa de. Kanske efter jag har fått alla pengar men inte idag.

Nej nu ska jag se greys sen sova
God natt gott folk

Jul

Oj, vad tiden har gått snabbt. Veckan startade med att jag träffade Jonsson och vi tog en sväng på stan. På kvällen så for jag ut till Strömbäck till Holmberg för hon var hemma hos sina föräldrar. Vi öppnades varandras julklappar, pratade en massa skit och kollade in hennes klänningar där jag fann en som jag kunde ha om jag inte skulle hitta något annat att ha på nyår. På tisdagen så jobbade jag på dagen, svängde förbi stan och köpte en tröja att ha på jul, folk som såg mig har sätt mig från min värsta sida, väldigt sliten men jobbarkläder och svarta händer. Sen hem och snabbduscha sen iväg till mormor och morfar och fira jul med de. Snacka om att krig när vår traditionella paketlek drog igång. Det är Lundmarks vinnarinstingt på hög nivå. Sjukt kul fast jag fick minst paket. Sen så hetill vårt hus i Degernäs och sova. Sen upp på julafton och äta julfrukost och öppna julklappar. Sen iväg till Holmsund och äta dopp i grytan och sen iväg till farmor och farfar och se kalle anka, äta middag och öppna julklappar. Tack pappa för att du glömde min julklapp hemma. Men han for hem och hämtade den. Sen bar det av till några grannar i Degernäs och sen till vårt hus. Snacka om att jag såg gott den natten! Med tanke på allt farande och att jag hade feber och mådde inte särskilt bra så var det väl inte så konstigt.
Juldagen blev lugnare, jag fick One tree hill s5 i julklapp så det blev en hel del tittande på det kan jag lova! Grymt skönt när man är sjuk. Sen annandagen blev det att fara in till stan och slåss på mellandagsrean och igår med, gjorde två småstunder så jag skulle orka. Träna var som ingen höjdare så jag är hemma och kurrerar mig så jag blir frisk och kan ge allt sen. Dagarna här efter jul har varit så grymt härligt, inge stress, inga tider att passa, inga krav, inget inbokat utan bara ha kunnat njuta och att bo på landet gjorde saker 1000 gånger lättare. Jag vet ju vart jag ska spendera min tid när jag är stressad för där ute går det knappt att stressa.
Men nu är jag tillbaka i stan och imorgon ska jag vila upp mig och försöka bli frisk, kanske göra något mindre men ingenting av större ansträngning. Föresten så har jag gjort en ordentlig rensing av min garderob ikväll när jag kom hem eftersom jag har köpt så mycket nya kläder så kändes det som ett ypperligt tillfälle att göra det och tro mig det behövdes! Det såg ut som ett slagfält innan men nu ser det bra ut tack och lov. Nu önskar jag bara att jag hade en massa mer pengar så jag kunde köpa ännu mer för jag har hittat så mycket jag vill ha men jag ska vara glad för att jag har ordnat nyårskläderna. Så nu är det bara inhandligen på tisdag kvar med Jonsson och sen tror jag allt annat är ordnat, nästan.

Nej, nu ska jag lägga mig och se Greys anatomy s4 som jag också har i min ägo efter jul. Det tackar jag också för, bra serier när man är sjuk är gudomligt.

dan före dan, före dan före doppardan

Nu är det äntligen jullov :) en efterlängtad tid för vila. Den senaste tiden har det varit så fullt upp så krafterna bara tar slut. Men nu ska jag förhoppningsvis dra ner lite på tempot.

Helgen har varit underbar, hade kanske inte kunnat bli så mycket bättre faktikst. Fredagen började med julavslutning med klassen men julfika och lillajulafton, lyllos mig som fick en hockeypuck i paket, haha. Nu fattar bara klubban så jag ens kan använda den för skridskor jag har två par av, eller kanske tre. Jag och jonsson ska hitta någon dag då vi ska åka skridskor :) Sedan så for jag hem och sov sisådär, 5-6 timmar för jag var lite småfebrig och hade frossa (som inte gått över än), sen blev det lite förfest med singstar och så och sen bar det av till corona, vilket var bättre än mina förväntningar, sen hem och sova 4 timmar sen upp igen. Spelade match mot föräldrarna/ledarna, vad hände med tjejerna på det laget, de existerade inte. En stolt pappa till mig gjorde 6 mål så nu har jag åkt på städningen i 6 månader, skämt och sido. Sen hem och sen iväg på middag med laget och sedan till Linns lokal där vi hade tjejsnack, körde singstar och hade det allmänt trevligt. Stämningshöjaren var ju när tomten kom och dansade för oss, rossa det var klockrent! Sen hem och sova 6 timmar och sen upp igen och fara till obs där jag hade det roliga jobbet att sälja bingolotter för laget, sjukt tråkigt men jag sålde i alla fall 80 stycken + andra lotter. Sen hem och sen iväg till mormor och morfar. Nu har jag sätt Keith, så sjukt fin film, ja jag grät, som vanligt men jag kan inte hålla emot.

Imorgon blir det en sväng på stan med Jonsson och sedan träning.

Stort + för helgen är att det har snöat en massa också :) Och det gör det fortfarande :)

14 december

Jag kan inte fatta att det bara är 1,5 vecka kvar till julafton! Det är ju sinnessjuk men tack och lov ligger snön kvar sen den kom för en jul utan snö kallar inte jag jul. Lite ovanlig jul kommer det att bli men jag hoppas att den blir lyckad. Nu har jag bara en julklapp kvar + de som behövs till lekarna men de fixar jag i slutat av veckan eller nästa vecka.

Denna vecka har varit rätt så intensiv, träning varje dag. Men det har varit kul, onsdagen simning var en upplevelse. Idag spelade vi också sista matchen innan juluppehållet, kanske inte den bästa men vi vann i alla fall med 6-0. Höjdpunkten var ju rossas skutt/dans, det var fint.

Jag har även insett att jag trodde jag kunde allt till matteprovet men det visade sig att jag knappt kunde någonting så i veckan blir det räkna matte innan provet på tordag. Imorgon ska jag och emelie.h baka för på tisdag ska jag ha med fika till klassens julfika. Sedan måste jag få en repition av rossa i teckenspråket för just nu har jag blandat ihop.. det mesta. Men det löser sig nog, vi har ju alltid alfons på teckenspråk som kan backa upp oss.

Ikväll har jag också pyntat granen hos pappa, fast det gick väll sisådär med tanke på att det visade sig att belysningen har givit upp, kul ! så nu är det en gran med trasigbelysning, några rödakulor och lite glitter sen förra året. Fint, mycket fint. Jag glömde tomten och bocken också och så klart 2 klappar under granen. Mycket exklusivt.

Förövrigt har jag blivit beroende av musik som jag aldrig varit förut, kanske beror det på att jag har fri tillgång till det nu men det är sjukt hur man kan gå från att knappt lyssna till att sukta efter att få höra en viss låt. Det är inte mitt fel, försöker jag intala mig i alla fall men det fungerar inte riktigt.

Nu ska jag börja avrunda kvällen så jag inte är en zomie imorgon som jag brukar i skolan.
God natt

10 december

Nu är det bara 2 veckor kvar till julafton och gissa om jag själv är överraskad att jag i princip är klar med alla julklappsköp. Så snart måste jag börja slå in alla klappar och göra de fina :)

Denna vecka har vi träning varje dag, men det känns härligt. Idag ska vi ha lite annorlunda fys, vi ska simma. Det känns en aningens skumt men det är värt något försök. Det är ju roligare än att springa i denna halka.

Sedan så kopplade jag in mitt playstation 1 idag och har börjar spela ett spel, jag säger bara att jag måste ju ha varit elit när jag var liten för nu är jag helt värdelös och det är faktikst svårt. Jag önskade bara att jag hittade igen alla spel som vi har men nej bara ett och jag saknar mitt crash bandicoot 2 som jag var hur bäst på. Jag tror ärligt talat inte att jag har klarat ut detta spel någonsin så lycka till nu säger jag bara när jag är så värdelös. Jag kanske borde ha tänkt på att underhålla mitt spelande men sist jag spelade var väl 2 år sen och då var det xbox och på mitt playstation 2 har jag bara singstar och det kan jag garantera att jag har underhållit kanon bra. haha.

Nej, nu ska jag spela lite till och käka innan simningen
Pusshej

4 Decemer

Varför kan inte bara snön ligga kvar? Det är så onödigt att det ska regna nu när snön faktikst för en gång skull ha legat kvar sen den kom för första gången. Snö är ju bara trligt, kanske inte innanför kläderna men det händer ju som tur är inte allt för ofta. Dagen har ändå varit rätt slapp, har jag ens gjort någonting vettigt är ju frågan, men jag klagar inte. Jag har ju i alla fall skrivit om August Strindberg när jag kom hem så en sak mindre att göra.

Frågan är ju bara, vad ska jag önska mig av pappa i julklapp? Han har tjatat i 3 veckor och fortfarande inte fått något bra svar för vad ska man säga när han säger att han inte vill ge något enligt hans mening skräp och man har allt annat man behöver. Behöver förslag, tack!

Snart är det träning, taggat.

God kväll

Årets första julklapp

Idag inhandlade jag årets första julklapp, det blev till min syster. Om du inte lbir nöjd nu vet jag inte vad jag ska ta mig till! Sen så har jag hittat jätte mycket roliga saker så jag skulle vilja ha mycket pengar nu men tyvärr. Jag har i alla fall mina små idéer nu, föutom till tyo mormor och morfar och farmor och farfar för det är typ omöjligt!

I helgen hade vi lagfest, det var kul mer säger jag inte. Förutom att jag skulle inte vilja vara vissa igår och kanske inte idag heller, haha. Sömnbrist var ju ett som var säkert i alla fall.

Igår sov jag mest hela dagen och städade lite och så. Sen skulle jag hämta pappa på flyget 22.15 men nej det vart försenat till 01.30, bra jobbat!

Nu måste jag kanske läsa igenom NKn eftersom jag har prov imorgon på allt hittills sen blir det boston tea the party.
God natt

RSS 2.0