Taggad till 1000

Imorgon har vi den viktigaste matchen denna säsond, det vill säga ett lag som eventuellt kan ge oss något motstånd ;) Jag är sjukt taggad att krossa de med tanke på deras attityd. Så imorgon 20.00 på Sjöfruhallen kommer startskottet för matchen vi alla längtat och taggat till.

Idag har jag varit ledig från skolan men hann ungefär en 100 del av vad jag hade tänkt. Men det viktigaste fick jag i alla fall gjort och det var att vara med Emelie Jonsson som behövde prata av sig lite, och jag med för den delen. Så snart ska jag sätta mig ner och göra lite NK-frågor till imorgon och eventuellt lite annat. Jag har för övrigt försökt att skrivit projekt planen men jag faller på tidsplanen, hur ska jag ha en aning om vad jag ska göra i februari? Det beror ju helt på hur vårt företag går www.hotkopp.se .

På lördag har vi lagfest, också taggat. Vinner vi inte så lär den suga men med tanke på att vi SKA vinna lär det blir skoj.

Sedan GRATTIS till körkortet Rossa !!! :D :D

God natt

Scrubs

I fredags så kom min efterlängtade box hem med posten, Sbrubs säsong 6. Den serien är så underbar så det finns inte! Jag skrattar lika mycket när jag ser den, mest för att jag får känna mig lite smart för en gång skull och känner igen mig lite. Så helgen har jag spenderat mycket tid till scrubs, som jag snart ska fortsätta med =)
I fredags blev det att vara med Emelie Jonsson, det är sjukt att vi har kännt varandra i 18 år, vilka tider vi har haft. Vi såg på idol och scrubs och bakade som i gamla dagar, det var super trevligt, som alltid :)
I lösdags ryckte jag in för att hjälpa j18 som hade match, deras första poäng, haha. Sedan gick jag och Amanda på bio och såg High School Musical 3, haha, det var faktikst bra ! Höjde medelåldern lite men det var det värt. Sen kvällen spenderades med pappa och vi såg Hancock, sämre än förväntat men ändå bra. Sen idag hade jag bestämt mig att ligga i sängen hela dagen men det föll på mållinjen och jag klev upp istället, såg lite scrubs och skjutsade pappa till flyget och sedan for till Holmsund på middag.

Nu ska jag återgå till Scrubs innan jag ska sova,
Godnatt

Höstens förkylning

Jag som trodde att jag hade klarat av att slippa alla höstförkyldningar men förra helgen kom den som ett brev på posten. Det var som ett skämt, från att ena dagen varit på tipptopp och nästa dag inte orka kliva upp ur sängen. Sen hade jag ju förväntat mig att den skulle gå över på någon dag så där men nejnej, jag är inte riktigt fri från den än och jag är bäldigt less kan jag lova. Förra veckan sov jag bara och hade feber så min säng var min bästa vän och flertalet koppar te. Helgen spenderades med att sova minst 17 timmar / dag och sedan så spelade jag match (jag vet jätte smart med feber). Vi har vunnit alla matcher som vi har spelat i serien denna säsong vilket känns grymt bra, sen har vi inte vunnit med ett mål eller så utan jag tror det sämsta vi har spelat är 6-1 / 7-2. Detta för att vi har en GRYM målskillnad! Kommande match kommer nog bli avgörande mot Thorengruppen som det också har gått bra för så det kommer nog att bli en jämn match som vi självklart ska vinna. Hela laget taggar redan till den matchen som är nästa fredag, sedan på lördag så ska vi fira vinsten med lagfest så den helgen blir nog inte helt fel om man säger så. Denna vecka är det träning, träning för att ta igen det jag missade förra veckan när jag inte kunde delta. Igår hade vi fys och jag trodde aldrig att jag skulle orka så mycket som jag gjorde, sprang som en idiot kan man säga + styrka så idag så känns det lite i benen men inte så farligt som jag trodde men det är faktikst skön att ha träningsvärk för då vet man att man har kämpat och att det ger något också! Idag ska jag till församlingsgården och lära mig nya saker sedan blir det plugg med emelie.h eftersom detta är enda dagen som jag inte har träning och jag måste hinna med att skriva en svenskaanalys på en bok från 1800-talet som man ska ha läst. Eftersom jag var sjuk i helgen så lyckades jag faktikst läsa ut boken, En dåres försvarstal av August Strindberg, så ikväll blir det att skriva, skriva, skriva för att ha klart den för jag lär ju inte hinna någon annan kväll. Imorgon börjar jag 14.40 så då ska jag sova ut ordentliget och om jag får inspiration också städa mitt rum. Förövrigt så blev jag väldigt besviken på det nya One tree hill avsnittet som har kommit ut, vad hände? Gossipgirl var i alla fall bra =) Nej nu blir det käk och sen ut till Degernäs och hämta datorn så jag kan skriva min uppgift eftersom min kära syster verkar ha raderat word från den andra bärbara.

Pusshej

Helgens bravader

Helgen har då varit varierad kan man säga, inte riktigt som det brukar. Helgen började med att jag hade planerat att vara hemma på fredagen för att somna tidigt för jag var så urslut och ville gå på stan på lördagen innan matchen. Det slutade hemma hos Rosita och var där lite för länge. Sen på lördagen då jag hade tänkt fara på stan och till Rossa och hjälpa henne blev ju inte riktigt av pga. mammas bil som inte ville starta, fick igång den vid halv 3 men jag vågade inte köra den. Så under dagen blev jag istället bjuden på lunch av pappa och var bara hemma. Sedan tog jag pappas bil och for och hämtade upp Märta och Rossa och for till match på Tomtebo, vi spela mot GUIF och vann med 7-2, kanske ingen kanonmatch men vi vann ändå mot serietvåan så nu drar vi ifrån i toppen och har målskillnad 33-3 så jag kanske inte ska klaga. Sedan blev det dusch där och snabbt hem och be pappa skjutsa oss till Rossa för där väntades det fest hemma hos henne med singstar och hela kittet. Det var trevligt men rösten försvann, som vanligt. Sen så tog jag sista bussen hem och var hemma vid 3 tiden då jag somnade som en stock och vaknade upp vid 10 hur pigg som helst tills huvudvärken kom vid 2, sjukt ont och jag har det fortfarande. Som tur var hann jag komma hem från farmor och farfar innan den kom. Sen blev jag säng liggandes och köpte hem tacos och dom jävlarna tog kortavgift och ville inte ge kvitto när jag sa att de inte fick ta den för jag har VISA, det lär ju anmälas eftersom jag inte är ensam om det! Sedan hem till sängen och för ett tag sen for jag och handlade frukost och hämtade min lilla syster och på ett tag ska jag hämta mamma och Nils som har varit i Stockholm.

Imorgon är det skola och helvetet börjar igen, jul nu tack ! Sedan fick jag veta saker idag/igår som var väldigt oväntade men det förklarar en del och en del är bara bra för de inblandade men det kom lite som en chock för mig men det är bra att veta för nu får jag mer förståelse för rätt så mycket måste jag säga.

God kväll

Stress, stress och åter stress

Så har min vecka sätt ut. Det har varit sjukt mycket i skolan och med träningar osv. så går det inte riktigt ihop.

Nu är det äntligen helg och ikväll blir det troligtvis idol eller film om jag får önska för jag är så slut efter veckan som har varit.

Imorgon blir det kanske en sväg på stan, sen match och sedan snabbt till Rossa och fest. Det ska bli härligt för det var länge sen sist med det gänget och ag har blivit beordrad att ta med singstar också så det lär ju bli roligt !

Jag gjorde om mitt rum i söndag så nu är det lite lila och vitt istället för grönt. Nu ser det ut så här



Halloweenfest och en härlig lördag

Igår var det som sagt Halloweenfest hemma hos e.h och henke. Det blevlite stressigt där ett tag eftersom emelie var sen från stallet och det verkade inte finnas några djävulshorn i denna stad men tillslut så :) Det var en trevligt tillställning men kvällen slutade rätt tidigt för mig för jag var så himla trött så jag var hemma strax efter 1. Jag kan säga att det var jag nog glad för imorse när jag vaknade klockan 9 så var jag pigg och inte ens sliten, grymt skönt!

Idag var jag med mamma och hämtade hem morfar från sjukhuset och sen for jag och handlade år mormor och morfar för mormor är super förkyld och morfar inte heller helt pigg så jag begav mig till maxi för att trängas med alla andra, frågan är ju hur en del folk tänker, äger de utiken och tror att de är ensamma där? Man börjar ju undra. Hur som helst så efter en storhandlig begav jag mig tillbaka till mormor och morfar och lämnade av varorna och de blev så glada, men det är väl rätt självklart att man ställer upp när de är sjuka och inte kan fara och handla och som de har ställt upp i alla mina dagar! Sen behav jag mig hem och såg fotboll och sen skjutsade jag mamma och Nils till Ersforsen och jag for själv till Emelie Jonsson på födelsedagsmiddag, 19 år, grattis ! :) Det är ändå rätt sjukt, vi har känt varandra i 18 år !!! Det känns ju som igår ju, men de första åren minns jag inte men i alla fall har jag många goda minnen från alla våra dagar tillsammans :) Det var en trevlig kväll men jag for hem vid 10 för jag är så trött och jag ska snart lägga mig för jag ska hämta mamma och Nils inatt så jag behöver nog sova ett tag för att klara av det.

Imorgon blir det städning och omgörning av mitt rum för mamma har varit på IKEA och köpt nya saker till mitt rum men det kanske var dags med tanke på att jag har haft samma gardiner sen vi flyttade in så.

Nej nu till sängen,
Pusshej

RSS 2.0