Bortskämda

Idag spelade vi match i Vännäs, vi vann med 6-3 men jag tror inte att jag är ensam om att det ändå kändes som en förlust. Det är rätt sjukt ändå men vill man kliva upp en division är det faktiskt de kraven man har. Men nu är det bara att kämpa vidare och hoppas att allt går vägen i alla fall. Vi kan ju spela bra mot bra lag också, det visade vi ju i söndags så vi spelade mot div 1 och förlorade bara med 5-3 och vi ledde mestadels av matchen.

I veckan har det varit fullt upp som vanligt, projektfördjupningen klar så nu är det en vecka innan det kommer prov och då i matte C och Svenska. Vi har förövrigt börjat med kemi nu vilket är ämnet jag hatar mest tror jag. Jag kan inte de där jävla beteckningarna och fattar ingenting.

I veckan har jag också jobbat lite för att få mer pengar till London, jag längtar sjukt mycket !

Nu väntar filmmys :)

Vart tog all ork och inspiration vägen?

Jag känner mig verkligen helt slut just nu. Jag orkar inte vara trevlig, engagerad eller någonting. Allt känns bara onödigt helt ärligt. Jag skulle behöva resa bort till ljuset ett tag och sen komma tillbaka med ny energi. Jag drömmer bara konstigt och en massa m, ardrömmar också vilket jag inte brukar. Jag fattar inte, visst jag har varit lite småless och så men nu är det verkligen bara stopp. Som exempel med matten, jag brukar inte ha problem med den alls men nu går det inte ens det. Jag gör ett tal sen bara blää, och det tar stopp. Tänk bara om allt var så lätt som att läsa en bok, jag läste 2a boken "När jag hör din röst" i söndags och den var som sorglig men trean ska vara ett lyckopiller så nu vill jag bara att det ska vara min tur på den =) Någon ljusglimt i mitt dyrter just nu. Jag måste ta tag i det nu, folk måste ju tro att jag är psykisktstörd eller något just nu. Kan vi inte vara hoppa fram tills ja, 7-8 april kanske så jag kan fara till London och bara komma hem sen och vara på topp.

Sen har jag kommit fram till att jag måste verkligen lägg in mer bilder här, 2 stycken är ju ingenting. En gång är ingen gång, 1 = 0 brukar det ju hela. Det ordspåket gillar jag i en annan sitution, on du fattar emelie ;)

Nej, nu ska jag se nya gossip (har redan sätt oth tidigare och det var super =) ).
bye

När tålamodet tar slut

Jag blir bara så sjukt less på en del som ljuger och ljuger. Man har från en början samma mål och vision men sen slutar de och bry sig och gör ingenting utom att förstöra. Sen säger man åt de vad de kan göra men de gör det ändå inte och man blir less på att behöva tjata så man slutar och allt blir bajs. Sen att ljuga och mytta ihop en massa på den är verkligen pricken över i:t för mig. Tala åtminstonde sanningen men det är någonting du inte kan. Det har gått så långt att man inte tror på något du säger, jag är så sjukt less och det är jag inte ensam om heller!

så, då var min lesshet ute.

denna vecka har varit fullspäckade med skola, träningar och jobb. det betyder att jag inte har haft en sekund över på hela veckan och var helt slut. så jag tillbringade hela kvällen med att läsa och se let´s dance. Jag vet att det låter som en jätte tråkig fredagskväll men det var precis vad jag behövde. Jag blev förövrigt helt besatt av den, sjukt bra, så jag läste ut den inatt. jag kunde helt enkelt inte sluta. så läs den, den är så bra. nu längtar jag bara till att få ta över 2an =)

sedan alla mina lyckönskningar till mamma, jag hoppas att allt går bra

nu ska jag se oth, gossipgirl och greys som jag har missat under veckan eftersom jag inte har hunnit med att se dem.
Tjao!

London ! =)

Åh, jag önskade mig en Londonresa i julklapp och inte helt oväntat blev jag utan. MEN, idag kom pappa hem och sa att vi ska fara till London över påskdagarna! Helt lovley! Nu fattas bara stor skovan så jag kan köpa något med tanke på att jag och Holmberg ska fara till Borgafjäll (där bor mitt hjärta) någongång här framöver. Men ska man ha det bra några dagar för man kämpa resten för jag kommer typ inte kunna göra någonting tills jag fyller år. Då ska jag och Holmberg ha fetfesten hade vi tänkt eftersom förra var ju som att man ville gå ut och så men inte i år. Nej, nu börjas min vinter att ha sina små ljusa glimtar här och där. Men ingenting och så menar jag ingenting kommer göra denna vinter så bra som förra, det var den bästa tiden i mitt liv. Jag spenderade mer tid i Borgafjäll än här. Det var helt underbart, underbara personer som man lärde känna, underbart att få åka i backen när man ville och ja, allt var underbart! Det var verkligen som om jag levde i 2 olika världar, en här med skola och innebandy och en där, där jag levde på molnen. Helt underbart är vad det var! Jag kommer nog aldrig mer att få kunna känna den lyckan i mitt liv men minnerna finns kvar.




Denna allergi

Nu sitter jag här igen med en kliande och rinnande näsa och kliande och röda ögon och ena ögat har fått det värre och översta lagret på ögat sitter löst och har som en bubbla under sig. vad nu det betyder vet jag inte men det är jobbigt när jag ska blinka. Jag måste sluta gosa med emelies katter. men de är så goa och mysiga även om de inte slår bullen, har är goast. sedan kanske jag måste tänka över hur mycket jag är där egentligen för de senaste 4 dagarna har jag varit där 3. men det är ju så trevligt och man behöver inte anpassa sig och kan röra sig fritt som man vill, det gillar jag. Nu äntligen känns det som om min förkylning håller på att släppa också som jag har haft i 2 veckor, det är på tiden tycker jag.

Jag har varit så otroligt virksugen så imorgon ska jag på stan och köpa mig garn och sätta igång. jag måste bara tima emelie också för jag glömde min telefon där som är helt tom på batteri så gott folk, det var varför jag slutade svara på era sms. hoppas ingen vill något vilktigt bara. så imorgon eftermiddag drar min virkning igång och än vet jag inte riktigt var det blir men det lutar mot en ny scal eftersom min fina fina scal blev stulen nu på lovet, jag saknar den. men vi får se vad jag hittar på denna gång.

sen har jag läst en apbra bok också, kommer ni ihåg böckera: gömda, asyl och mias hemlighet? Det är i alla fall dottern, Emma, som har skrivit en bok och hennes upplevelser och livet i USA. Lite kort och lite för hastigt slut men den var bra. Sen ikväll såg jag och emelie the love guru som var klockren, jag skattade, "det ser ut som en penis, bara mindre" haha, se den! sen såg vi en kärleksfilm som heter Brudens bäste man som var gullig. Jag måste se de 2 sista avsnitten av greys s4 också som jag har kvar. Sedan är mina boxar sen i jul slut tyvärr men snart hoppas jag att oth och gossipgirl drar igång igen så jag kan se det :)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa skvaller.
God natt

Happy new year!

Nytt år, nya mål.
Så var det ett nytt år, 2009, tiden går så sjukt fort att jag inte kan förstå det. Igår/idag firades det gamla året av och de nya in. Det började med tjejmiddag hemma hos mig, med lite singstar. Riktigt trevligt. Sedan så packade vi ihop våra saker och for till ersboda där de blev fest till 3 tiden och sen hem och vara uppe till 5. Sömnbrist, javisst! Sover man med någon som sparkas konstant och drar iväg någon armbåge nu och då och snor allt täcke så sover man ju inte precis kalasbra.

I måndags ringde rossa och hörde om jag kunde fara söderut och hjälpa henne att köra hem hennes bil. Så tisdag 5.00 gick vissa till bussen för att sedan ta tåget från Sundsvall till Söderhamn. Kände man sig lite skabbig eller? OJA! Sen väl på plats i Söderhamn ringer man rossa som är en aning försenad, trodde jag. Hon säger att han har 6 mil kvar så jag satte mig på en stol och började läsa en bok. 50 minuter senare ringer hon och säger att hon är här så jag går ut men ser ingen rosita. Efter ett tag så säger hon att hon är i Gävle så hon hade glömt bort att jag skulle hoppa av i Söderhamn så det var bara att sätta sig ner igen. Sisådär efter 2 tim och 20 min så kommer hon fram och så far vi på en mack för att fylla på spolarvätska som var slut. Kanske vi inte ska säga hur det gick men tack Johan i alla fall. Sen bar det av hemåt, jag körde från Söderhamn till Sundsvall där vi käkade och gick in på Birsta köpcentrum för en liten paus. Där får jag ett väldigt oväntat samtal från en Doroteabo: tja, väd gör du? Jag är i Umeå ska vi hitta på något? Jag fick en smärre chock men men. Sedan så skulle rossa köra till strax innan ö-vik men det blev ju inte riktigt så. Det slutade med att jag körde till ö-vik där vi svängde in hos mina kusiner för en liten rast. Sedan hem och lägga sig i sängen för att sova. Då ringer personen igen och tjatar på att jag ska komma dit så jag hoppade in i duschen och vid halv 12 tiden var jag där. Kärt återseende, alla minnen från Borgatiden förra vintern. Sen hem efter 1,5 tim för att sova lite. Sedan trodde jag ju att jag skulle få sova ut lite på morgonen men halv 10 blev det till att stiga upp för att färga lillasysters hår och ögonfransar. Så jag har haft sömnbrist i några dagar nu och imorgon börjar 13-dagscupen, trevligttrevligt.

Nej, nu måste jag gå för jag ska hämta upp Erik och Stefan och sen ska vi till Holmberg.
Hejs

RSS 2.0